Home

Shiatsu-therapie
Chinese geneeskunde
Ontspanningsmassage
Hotstone-massage
Voetreflex-therapie
Kruidenstempelmassage
Reconnective Healing en Reconnection

Mijn meest gebruikte massage
Wie ben ik
Mijn boek
Tarieven/behandelingen
Links
Contact

Tenslotte...


The
Reconnection

"...We kunnen de problemen van vandaag niet oplossen met dezelfde manier van denken die ze veroorzaakt heeft. Wil er iets gebeuren, dan moeten we het ongehoorde durven horen, het onzichtbare willen zien, het onuitsprekelijke durven spreken en streven naar het onmogelijke...”

Albert EinsteinReconnective Healing® is vaak een levens-veranderende ervaring, die gebruik maakt van nieuwe frequenties die heling toestaan op het niveau van lichaam, geest en ziel.

Onvergelijkbaar met Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Heling gaat Reconnective Healing verder dan welke techniek ook waar je ooit kennis mee hebt gemaakt. Reconnective Healing is eigenlijk geen techniek. Reconnective Healing gaat voorbij techniek en neemt je mee naar een staat van zijn: je bent zelf deze energie en zij is jou. Je kunt er alleen maar mee resoneren.

Mijn eigen ervaring

Voordat ik wil uitleggen wat precies Reconnection is wil ik graag mijn persoonlijke ervaring met u delen. Een cliënt van mij vertelde dat zij een behandeling had gehad bij haar huisarts, een soort Reiki, maar dan veel sterker. Mijn nieuwsgierigheid was natuurlijk meteen gewekt en na googlen en het lezen van het boek van Eric Pearl ( degene die Reconnection hier heeft gebracht) had ik mijn twijfels, was het niet TE zweverig? Toch intrigeerde het mij en ik besloot mij in te schrijven voor een workshop van een weekend ( pas een half jaar later) wanneer hij in Nederland zou komen.

Ik dacht: misschien zijn er wel 100 mensen die dan met energie gaan werken…dat is boeiend!

November 2009…ik ga naar Amsterdam en bij de eerste avond blijkt dat er geen 100 mensen zijn…maar 1100! De deelnemers komen van overal uit Europa, van Italië tot Noorwegen en van Macedonië tot Rusland.  Een kleine 900 gaan de 3 daagse-opleiding doen. Het is bijzonder wat er allemaal gebeurd, buiten het groepsgebeuren, de boeiende verhalen en uitleg van Eric en Doug, gaan we oefenen op de massagetafels. Mensen voelen tintelingen, gaan met handen en/of voeten bewegen, bijna iedereen gaat met zijn ogen bewegen, deelnemers zien kleuren, voelen warmte of koude..en nog veel meer andere sensaties.

Nog geheel onder de indruk kom ik terug in mijn praktijk. Ik vertel het mijn eerste klant en stel voor om 10 minuten van de massage te besteden aan Reconnection. Vanaf dat moment geef ik iedereen die het op prijs stelt Reconnection. Die eerste week  ervaren ongeveer 20 van mijn cliënten Reconnection. Slechts 1 zegt niets te ervaren, wat natuurlijk ook prima is, want je HOEFT niets te ervaren en misschien komt het in een andere vorm dan dat jezelf zou bedenken.

Dit zijn enkele waarnemingen die cliënten mij nadien vertelden:

"Het is een bijzondere ervaring, niet iets wat ik al kende"
"Ik voelde overweldigende liefde"
"Ik was buiten in de wind"
"Ik voelde alleen nog maar mijn hoofd, mijn lijf was er .gewoon niet meer"
"Ik voelde me opgetild en diepe ontspanning"
"Er is geen twijfel mogelijk wanneer je begint, ik voel de AAN/UIT knop direkt"
"Ik zag prachtige kleuren waar ik doorheen ging"

"Ik voelde water stromen langs mijn lichaam"


Deze waarnemingen, maar ook “gewoon” warmte of koude voelen, tintelende handen, kleuren zien en andere mooie dingen KUNNEN dus gebeuren.

Of niet…het maakt niet uit. We gaan er van genieten! Een waarneming op zich is prettig, een eventuele healing daarna is natuurlijk helemaal fijn. Maar resultaat WILLEN bereiken werkt vaak averechts en houdt je weg bij het ervaren zonder oordeel en het speelse ontvangen zoals een kind dat kan.

Dus: ga gewoon ontspannen liggen, geniet van het waarnemen van alles wat zich aandient, ook al schijnt dit niets te zijn. 


Wat is Reconnection?

Reconnective Healing is een vorm van healing die nu voor de eerste keer hier op de planeet beschikbaar is. Het herverbindt ons met de volheid van het universum en ook met de volheid van wie we zijn. Het wordt beschouwd als een mogelijkheid om ons te herverbinden met het universum en met onze diepste essentie niet door alleen een nieuwe set van healingfrequenties, maar mogelijk door een hele nieuwe bandbreedte.

De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden.

In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen. De Reconnectie brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie.

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms gebeuren helingen in een ogenblik in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat. 

Zoals Eric zegt:

“Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens hebt durven dromen – een vorm die het Universum voor jou specifiek heeft bedoeld.”

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van Reconnection: www.thereconnection.nl, of lees het boek van Eric Pearl (ISBN9789075636611) of een ander boek over kwantum-mechanica of het Veld ( bv Lynne McTaggart of Ervin Laszlo), of kijk de DVD “what the bleep….”

Sinds november 2010 mag ik ook de persoonlijke Reconnection geven, omdat ik met goed resultaat level 3 heb gehaald in Amsterdam tijdens  de Reconnection level 3 workshop.